duminică, 15 decembrie 2013

Vladimir Putin cel "Frumos", adica cel urat ca Dracul.



Isi pune crucea la gat, o imbrobodeste pe muiere cu o naframa alba si se pozeaza cu patriarhul Kiril in biserica. ("Aşa că se va aşeza în Templul lui Dumnezeu, dându-se drept Dumnezeu.” Ap. Pavel). Il cheama Vladimir Putin si conduce o tara care ocupa o optime din suprafata uscata a globului.
Rusia, dupa ce a lovit in cap timp de 75 de ani lumea cu barosul rosu, afirma astazi, prin glasul seducator al presedintelui ei, ca nu aspira la statutul de super-putere; Pamantul ar trebui sa-i fie recunoscator si sa-i multumeasca frumos, nu-i asa? Putin, dupa ce si-a rupt cateva perechi de pantofi in KGB, invatand asemenea unui actor constiincios(si talentat) mersul ce emana putere(mai ales atunci cand intra intr-o incapere), se prezinta in fata umanitatii ca un luptator pentru dreptate, un fel de Batman si Omul Paianjen la un loc; Intreaga suflare a Rusiei, si nu numai, pare sa fie angajata in angrenajul fabricarii imaginii perfecte: Alexandr Dughin baga la greu inalbitor bisericesc in el, pentru a decolora rosul "fostelor" servicii comuniste, care l-au nascut de fapt pe "erou", tanarul "oropsit" si "oripilat" de urechile prea mari ale SUA, pe nume Snowden, ii cere azil politic, placandu-i urechile "mici" de pitbul, un actor francez se refuciaza  intre sanii laptosi ai  mamei Rusia, ingrozit de fiscul european,  pastravii din rauri ii sar direct in carligul unditei, atunci cand merge la bustul gol sa dea la peste, tigrii siberieni  fac pipi de emotie cand ii adulmeca prezenta, iar judocanii cad singuri in cap, in momentul cracanarii lui Superman pe saltea.
Amagitorul Putin paseste sigur de el in aceasta lume, smintind omenirea, interpretand in filmul globalist rolul politistului bun; pe celalalt taram insa, va avea un tovaras pe masura, de fapt , pe adevaratul sau stapan, pe cel al carui nume nu este bine sa-l rostim…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu