vineri, 2 noiembrie 2018

Un lider

Cine ii va aduna sub steag pe nationalistii romani?
Toaca Parintelui Iustin Parvu a reusit sa insufleteasca Poporul cu rasuflarea Neamului. Biserica si-a facut si isi face in continuare datoria. Sfanta Liturghie savarsita in muntii manastirilor rapune Satana in lupta de zi cu zi .
Acum multi ani, le spuneam camarazilor mei, ca vremea noastra, a nationalistilor se pare ca inca nu a venit din punct de vedere politic. Romanii, pe atunci, traiau himera Uniunii Europene. Nu nationalismul era in conceptia maselor replica data bolsevismului iliescian, ci europenismul. Va veni dupa ce vom "intra" in Europa marea dezamagire, romanii isi vor da seama ca structurile occidentale sunt gemene de fapt cu cele comuniste, avand ca scop desfiintarea resurselor materiale si spirituale nationale, desfiintarea granitelor si ridicarea altora, intre noi, ca indivizi ai aceluiasi Neam prin exacerbarea individualismului(ruperea comunitatii de credinta ortodoxa) si in cadrul hotarelor naturale si istorice( regiuni autonome), marcandu-se astfel o dubla AGRESIUNE, ultima fiind facilitata de prima. De abia atunci, noi, nationalistii, sub duhul lui Horea, Iancu si Codreanu, vom calauzi Romania. Efectul drogului occidental a trecut demult, odata cu "pipairea" Himerei, clasa politica romaneasca, corupta pana in maduva oaselor, facand ca "trezirea" sa fie destul de brutala, dar zadarnica. Cu toate ca sunt multe eforturi laudabile, astazi o expresie politica de ANVERGURA a nationalismului nu exista.Care este urmarea? Tragica. Antieuropenismul, homofobia, instinctul de conservare al valorilor ortodoxe, sunt canalizate de catre o ALTA propaganda, la fel de perversa ca cea europeana, intr-un periculos curent filorus, fapt dovedit de atitudinea unei mase destul de largi de romani care arata ingaduinta, intelegere chiar, fata de agresiunea rusa din Crimeea si nu numai. Putin este privit ca un fel de erou, un brat de fier care ii da peste bot decadentului Occident si care restabileste “pe buna dreptate” mandria Rusiei. Prin aceasta admiratie mai mult sau mai putin desimulata fata de “noul” Tar, nu facem altceva decat sa ne invartim intr-un blestemat de cerc vicios, adica sa ne intoarcem de unde am plecat acum 24 de ani: la "fenomenul" Ion Iliescu, la Rusia cu fata umana, la aceeasi alternativa pe care am "ales-o" dupa 1989, pe atunci ca varianta la comunismul lui Ceausescu, acum ca varianta la comunismul UE. Suntem se pare blestemati sa balansam intre doua rele, in loc sa fim binecuvantati sa ne impunem ca romani.
Personal nu vad decat o singura solutie: sa iesim din SISTEM printr-un masiv absenteism la vot, lasand activele de partid (cam 10% din cetateni) singure in fata urnelor, aceasta miscare , urmarind discreditarea totala a reprezentantilor politici actuali si “incurajarea” fortelor nationaliste sa “atace” terenul lasat liber .Acest lucru tine efectiv numai de noi, de puterea noastra de a convinge oamenii sa stea acasa in ziua votului. Urmatorul pas depinde de credinta noastra, care, daca va fi suficient de puternica, va putea prin toaca din Muntii Stanisoarei sa “ cheme un Lider. Fiind credincios cred in minuni. Fiind credincios cred ca un vis dintr-o noapte de munte, dat de Dumnezeu unui OM, poate salva o Tara. Poporul nu se poate organiza de unul singur, nici o structura nu a pornit vreodata de jos in sus. Este mult mai plauzibil ca urletul unui lup sa adune o haita de caini decat ca urletul unei haite de caini sa poata chema langa ea un lup...si toaca bate, poporul urla a pustiu.
Cativa dintre noi am atins odata de mult…lumina cu mana...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu