sâmbătă, 20 aprilie 2019

Părinții răspund Prezent!

Părinții răspund #Prezent: nu vom lăsa copiii pe mâna voastră! Distribuiți, să afle toți cei care trebuie să afle, că NU ne lăsăm! Nici nouă, dar nici lor nu le va fi ușor!
Propaganda ideologiei de gen a început în forță. Se întâmplă în România. Se întâmplă astăzi la Predeal; au început cursurile pentru instruirea cadrelor didactice în predarea acestei aberații de extremă stângă ce afirmă că diferențele între bărbați si femei NU sunt date de sexul lor biologic, ci chipurile de niște conventii sociale învechite. Cu alte cuvinte Ionel poate veni mâine acasă cu următoarea idee: ,,mamă (sau părinte 2, așa cum este ,politic corect,,), profa mi-a spus la școală că începând de azi eu pot fi fetiță, este ok să-mi fac operație de schimbare de sex”. Copiii români vor fi astfel îndoctrinați într-un cadru oficial, că albul nu este alb, poate fi la alegere si negru; că este în regulă să experimenteze homosexualitatea, că este normală căsătoria între doua persoane de același sex, nu este nicio problemă ca aceste ,,cupluri,, să adopte copii si că părinții care nu sunt de acord cu lucrurile astea sunt retrograzi, extremiști, habotnici. În ritmul preconizat, materia ideologiei de gen va figura atât la examenul de Bacalaureat cât si la admiterea în unele facultăți. Dacă nu vei răspune corect normelor tiparului, vei fi asadar scos din societate, impins către periferie, scos din orice decizie oficială. Cât ne costă implementarea acestei ideologii? Atât cât costă impunerea unei ideologii unui popor întreg. Sute de milioane de euro. Instruirea cadrelor didactice (transport, masă, cazare, plata instructorilor), decontarea de către stat a operațiilor de schimbare de sex, decontarea sedintelor la psiholog pentru cei care vor alege în urma smintelii acest lucru, integrarea lor în societate (schimbarea actelor si tot ce derivă de aici, căci Ionel devine Ionela), resurse imense investite în propagandă pentru ca marea masă de oameni întregi la cap să-i ,,accepte,, cu zâmbetul pe buze pe cei rătăciți, plus o grămadă de chestiuni conexe care decurg din această demență. Cam cât ne-a costat si comunismul. Acei care se vor împotrivi vor îndura umilințe, vor fi hăituiți, se va arunca în ei cu pietre, vor fi supusi oprobiului public, vor fi asupriți. De nu vor reusi să ne cumpere sufletele, ne vor decima, căci sminteala ideologiei de gen face parte dintr-o sminteală cu mult mai amplă, din păcatul diluării oricărei identități, fie ea sexuală sau națională, din amestecarea populațiilor, amestecarea neamurilor, pierderea, uitarea originilor, ruperea rădăcinilor, ,,altoirea,, soiurilor. Totul poartă un nume vechi: Babilon.
,,Împărăția răului va lua stăpânire prin viclenie, iar viclenia va consta în faptul că răul se va arăta în chipul binelui”. 
Va fi greu, va fi foarte greu, dar vom lupta, răspundem de două mii de ani, cu orice preț, în fața lui Hristos, Prezent!
Facem apel către toți părinții si bunicii, să cerceteze unitățile de învățământ unde studiază copiii, respectiv nepoții lor. In cazul în care se află că în grădinițele, scolile sau liceele respective se va studia ,,ideologia de gen”, să facă o cerere scrisă către conducerea unității de învățământ, prin care să refuze predarea acestei materii către copilul, nepotul lor. Este vital să luați atitudine, de noi toți depinde dacă ne vom lăsa călcați în picioare sau nu, fiti vigilenți, răspundeți Prezent atunci când se strigă catalogul, împreună cu nepoții si copiii vostri!
Doamne ajută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu