luni, 29 aprilie 2019

Rusia si Ungaria, acelasi steag antiromânesc.

Rusia și Ungaria, același steag antiromânesc. 
Szocs Zoltan, liderul HVIM: ”Jos pălăria în faţa lui Putin, ne putem baza pe ruşi”. Zoltan este cel care a pus la cale împreună cu tovarășii lui din organizație, atentatul terorist din 1 Decembrie 2015 de la Târgu-Secuiesc. Atunci ar fi trebuit să moară români. 
De sute de ani conducătorii celor două popoare au dus constant o politică antiromânească. Pământurile Neamului nostru au fost cotropite, ocupate de ei; râuri de sânge românesc au curs. Și astăzi, o parte importantă din teritoriul României se află sub control rusesc. În același timp, în Inima Țării, în Arcul Intracarpatic structurile maghiare, cu sprijinul Rusiei, exercită o puternică agresiune, atât din punct de vedere etnic, religios, cultural, cât și economic.
Nu mai facem ”teorie”, știm prea bine gândirea lui Putin si Orban fața de România; lucrăm în continuare cu „materialul clientului”, redând spre o mai bună înțelegere, câteva citate din prietenia ruso-maghiară din perspectiva liderilor unor organizații care acționează "la firul ierbii" împotriva României:
Szocs Zoltan, liderul HVIM: ”Jos pălăria în faţa lui Putin, ne putem baza pe ruşi”. ”Trebuie să se păşească pe drumul faptelor, totul trebuie cucerit fizic, fără sânge nu se poate”.
Viorel Furtună, liderul organizației filorusești Mişcarea Naţional-Democrată (MND), din Republica Moldova:
”Am pus deja temelia unei prietenii între organizaţia noastră şi Organizaţia de tineret din cele 64 comitate din Ţinutul Secuiesc (HVIM) şi sper ca aceasta să fie un început al unei colaborări fructoase şi de lungă durată. Totodată, vreau să menţionez, că orice cooperare reciproc avantajoasă, bazată pe prietenie şi respect reciproc este benefică şi vreau să va asigur, că rămînem deschişi în continuare pentru orice gen de cooperare cu prietenii noştri din Ţinutul Secuiesc” (interviu acordat publicaţiei Barikad, finanţată şi controlată de Jobbik). Acelasi Viorel Furtună continuă: „În esenţă, organizaţia noastră fiind cu mult mai tînără, decît aşa organizaţii ca HVIM şi Jobbik, are cu mult mai puţină experienţă ca cele enumerate mai sus şi respectiv, vedem în ele nişte parteneri de la care avem de preluat o mulţime de lucruri (...) Organizaţia naţionalistă moldovenească susţine autonomia secuilor şi, în locul României de astăzi, doreşte o Moldovă reunită, iar apoi ar da Transilvania maghiarilor. Şi noi suntem pentru revenirea la graniţele istorice ale unei Moldove independente şi libere!”.
Comentariile mele nu-si mai au rostul...poate doar unul singur: cine nu s-a lămurit până acum despre ce este vorba în politica rusească față de România, să-l mai citească încă odată pe Mihai Eminescu sau sa ia aminte la Cuvantul Parintelui Justin Pârvu pentru a-si da seama ca Eminescu este actual; poate vor Înțelege totuși...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu